Sala Sporturilor

Sala Sporturilor

Organizator de Evenimente


Address

Mioveni, Romania

Telefon

Despre

Sala multifuncţională va putea găzdui atât competiţii naţionale, cât şi internaţionale având o capacitate de 2.200 de locuri. Suprafaţa totală necesară pentru toate funcţiile acesteia este de aproximativ 7100 de mp, iar suprafața de joc are 800 de mp.
Valoarea totală a investiției se ridică la 49.241.716,90 lei cu TVA, iar finanțarea a fost asigurată integral din fonduri de la bugetul local.
  
 Sala are trei corpuri. Corpul A, în care sunt zona competiţională şi tribunele și birouri, Corpul B, la nivelul parterului, care are o sală de bowling, iar la etaj există un spațiu pentru zona de restaurant  și Corpul C care adăposteste centrala termică şi spaţii tehnice. 
Sala este proiectată să găzduiască competiții de handbal, volei, judo, karate, dans sportiv etc., iar sistemul audio-video este unul modern și performant, la fel și tabelele electronice.
Proiectul de instalații al clădirii este format din instalații termice,ventilare-climatizare și electrice.

Acest sistem este suficient de versatil astfel încât să asigure desfășurarea în condiții optime a competițiilor care vor avea loc aici.
Structura de rezistență este formată din fundații izolate, cadre de beton armat, iar acoperișul fiind o șarpanta metalică din arce zăbrelite.Deschiderea acestui arc este de 56,4 m, iar greutatea de 700 de tone, descarcată pe 26 de stâlpi cu dimensiuni impresionante.

O trăsătură deosebită a acestei construcții este faptul ca s-au folosit cele mai moderne și diverse materiale.

Parter sala

Tribuna 1 – foayer, garderoba, toalete, 2 puncte prim-ajutor spectatori, casa de bilete;
Tribuna 2 – 4 vestiare sportivi, 2 vestiare antrenori, 1 vestiar arbitri, saună, sala forță sportivi, spații depozitare etc.

Etaj sala

Tribuna 1 – zona VIP – 4 skybox, spațiu debarasare, toalete, 2 săli multifuncționale, 1 sala fitness, 1 sala de primire(sala trofeelor);
Peluze – nord sud, 4 spații birouri sud – 4 spații birouri nord.
Tribuna 2 – zona mass-media,  spațiu comentatori, spațiu regie, săli de lucru presa, grupuri sanitare etc.
Există 68  de locuri de parcare și 4 locuri de parcare pentru autocare.

Alte sugestii

Tineri Pentru Mioveni

Organizator de Evenimente

CS Mioveni Judo

Organizator de Evenimente

CS Mioveni U19

Organizator de Evenimente

Biblioteca Orășenească

Organizator de Evenimente

Biblioteca Franceză

Organizator de Evenimente