Se va încheia prima etapă privind înscrierile pentru proiectul SCCUT- Screening pentru Cancerul de Col Uterin si Tratament Precoce


Având în vedere situația pandemică actuală, vă informăm că vineri, 8 octombrie 2021 se va încheia prima etapă privind înscrierile pentru proiectul SCCUT- Screening pentru Cancerul de Col Uterin si Tratament Precoce organizat de către Primăria orașului Mioveni, în parteneriat cu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu-Rusescu”, Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen FILIA, Fundația Renașterea și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate –SASTIPEN.
Amintim că activitatea de screening se va desfășura într-o unitate medicală mobilă dotată cu aparatură modernă, iar asistența medicală va fi asigurată de personal calificat de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu-Rusescu” București (INSMC).
Informații legate de cea doua etapă de înscriere vor fi publicate în următoarea perioadă.
Campania de testare se va desfășura cu respectarea măsurilor împotriva răspândirii infecției cu noul virus SARS-COV-2.

Alte sugestii

ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI, MARCATĂ ÎN AVANS! LOCUITORII ORAȘULUI MIOVENI SUNT AȘTEPTAȚI LA O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE!
ATENȚIONARE! SE FACE DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE LA MIOVENI
Certificatele de cazier judiciar se eliberează și la Poliția Orașului Mioveni
Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE