În atenția cetățenilor care nu s-au recenzat! Punct fix de recenzare la Primăria orașului Mioveni!

În atenția cetățenilor care nu s-au recenzat! Punct fix de recenzare la Primăria orașului Mioveni!


Așa cum v-am informat, Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor a decis prelungirea cu o săptămână, de la 17 iulie până la 24 iulie, a perioadei de recenzare.
Cetățenii care nu s-au recenzat se pot prezenta, începând cu data de 20 iulie 2022, la noul punct fix de recezare înființat chiar la sediul Primăriei orașului Mioveni.
În paralel, va continua și procedura de recensământ la domiciliul persoanei. Astfel, până în data de 24 iulie 2022 recenzorii vor fi în teren pentru colectarea datelor, prin interviuri faţă în faţă. 
Important!
Recensământul este o datorie cetățenească și este în beneficiul tuturor, iar cetățenii au obligația de a răspunde la toate întrebările din chestionar.
Prin urmare, refuzul de a oferi informații sau furnizarea de date incomplete sau eronate în cadrul procesului de recenzare constituie contravenții și pot fi sancționate cu amendă între 1.000 și 3.000 lei. Amenzile sunt şi mai mari, între 1.500 lei şi 5.000 lei, pentru cei care nu permit accesul recenzorilor în locuinţă.
Relații suplimentare  se pot obține la numărul de telefon 0730.444.754.

Alte sugestii

Miercuri se oprește curentul la Mioveni!
ATENȚIE! SE OPRESC GAZELE LA MIOVENI!
Atenție! Joi se oprește curentul electric
Ajutoare pentru încălzirea locuințelor. Acte și condiții necesare
Atenție! Mâine se oprește curentul electric!