Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni

Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni


Address

Casa de Cultura a Sindicatelor, Mioveni 115400, Romania

Despre

Peisajul urbanistic s-a îmbogățit cu frumoasa clădire a Casei de Cultură, în parcul căreia a fost amplasat bustul filozofului Petre Țuțea (originar din Boteni).

Casa de cultură a fost primul edificiu arhitectural din Mioveni o reuşita armonizare între tradiţional şi modern iar din anul 1985 ea a devenit inima culturală a locuitorilor oraşului adăpostind în sălile de specialitate cercuri, cursuri, cenacluri, simpozioane expoziţii, alături de o bibliotecă ce pune la dispoziţie peste 35000 volume de carte.

Casa de Cultură a Sindicatelor pune la dispoziţia dumneavoastră pentru spectacole, conferinţe, diverse întâlniri sala de spectacole „Dorel Manea“ cu o capacitate de 500 locuri.

Pentru artiştii plastici (pictură, sculptură, artă fotografică) doritori de expoziţii Casa de Cultură pune la dispoziţie gratuit simezele de la parterul instituţiei şi din foayerele de la etajul I şi II. Pentru expoziţiile cu vânzare, instituţia pune la dispoziţie foayerul de la intrarea principală în suprafaţă de 50m².

Photo Gallery

Alte sugestii

Centrul Cultural Mioveni

Centru cultural