Apulum Events

Salon Evenimente


Address

Strada I. C. Bratianu, nr. 9, Mioveni, Romania, 115400

Despre

Apulum Events reprezintă cea mai exclusivistă locație din județul Argeș pentru organizarea de nunți, botezuri, zile de naștere, seminarii, conferințe, prezentări.

Format din doua saloane elegante, rafinate și extrem de primitoare, și anume Salon Vialucci, cu o capacitate de 300 locuri si Salon Inamoratti, cu o capacitate de 500 locuri, Apulum Events este alegerea potrivită pentru momentele speciale petrecute alaturi de familie, prieteni, colegi de serviciu sau parteneri de afaceri.

Arhitectura deosebită, designul elegant cu accente exclusiviste, echipa perfectionată de zecile de evenimente organizate anterior și gustul desăvarșit al preparatelor reprezintă garanția că evenimentul tău se va transforma într-ununul de neuitat.

Oricărui oaspete care ne va trece pragul ii vom oferi serviciile noastre de 5 stele care intruchipează excelenta, stilul si profesionalismul.

Vă asteptam la Apulum Events să descoperiti placerea de a trăi o seara perfectă intr-un cadru unic. Apulum Events reprezintă garanția evenimentelor reușite.

Fotografii

Alte sugestii

Aristocrat Events

Salon Evenimente

Apulum Events

Salon Evenimente

ROMA

Salon Evenimente

Lucky Restaurant

Salon Evenimente

Stan's Pub & Grill

Pub, Bar / Restaurant / Salon Evenimente