Bazinul de înot Mioveni

Bazinul de înot Mioveni


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bd. Dacia Nr. 49, Mioveni, Romania

Despre

Bazinul are formă dreptunghiulară, cu lăţimea de 19,5 m şi lungimea de 42 m, cu o suprafaţă construită de 840 mp, iar cea desfăşurată de 1.650 mp.

Construcţia are parter şi etaj. Clădirea este acoperită în boltă cu arce de lemn, iar cuva bazinului are dimensiunile de 25×12,5 m. Adâncimea piscinei variază între 1,20 m şi 1,80 m, în zona de block starturi. La parter au fost amenajate grupuri sanitare, duşuri, vestiare pentru fete, băieţi şi instructori, spaţii de depozitare, staţie de filtrare, tratare şi pompare a apei şi un atelier pentru mecanici.

Acest proiect deserveşte celor 7000 de elevi din Mioveni, dar şi celorlalţi practicanţi de înot din zonă ce erau nevoiţi să facă naveta la Piteşti.

Instructajul elevilor care vor veni la bazin în timpul orelor de sport va fi gratis, pregătirea urmînd a fi asigurată, pe lîngă instructorii de la Clubul Sportiv Dacia 2012, şi de Viorel Ciobanu, antrenor la CSM Piteşti. Participanţii la cursurile de iniţiere vor fi atent supravegheaţi de cei doi antrenori în vederea selectării practicării acestui sport la un nivel profesionist.

Photo Gallery

Alte sugestii