Aristocrat Events

Aristocrat Events


Despre

Un eveniment special are nevoie de o locatie potrivita. Cand spunem sala de nunti, ne gandim la ambianta, decor, bucatarie de traditie sau internationala si servire impecabila. Nu sarim peste detalii, pentru ca detaliile ne aduc frumusetea. Aristocrat Events va asteapta sa-i treceti pragul, sa petreceti cel mai deosebit eveniment din viata dumneavoastra intr-o locatie de vis.

Ambianta unei nunti la Restaurant Aristocrat Events este unica. Romantismul pluteste in aer purtat de parfumul florilor si al lumanarilor…Feeria de lumina, drapajele, mesele rotunde, facliile, aranjamentele pentru scaune, bucataria si organizarea excelenta vor face din evenimentul dumneavoastra unul de neuitat.
Nu trebuie sa fiti singuri in organizarea unor petreceri care multumeasca toti invitatii, noi suntem alaturi de voi cu cele mai utile sfaturi, servicii de calitate si spatii pline de rafinament.

Aristocrat Events a aparut din dorinta de a oferi servicii complete, rafinate si de cea mai buna calitate pentru organizarea evenimentelor importante din viata.
Servirea ireprosabila, ambientul unic si meniul variat vor face placerea tuturor doleantelor.

Photo Gallery

Alte sugestii

Modern

Pensiune / Restaurant / Salon Evenimente

Raxand

Pensiune / Restaurant / Salon Evenimente

Veneția Mariaj ***

Pensiune / Restaurant / Salon Evenimente

Grandis Apulum ***

Hotel / Restaurant / Salon Evenimente

Apulum Events

Salon Evenimente