Zilele Orașului Mioveni


NU RATA CONCERTUL VERII 2018 ÎN ARGEȘ!
Orașul Mioveni își va sărbători patronii spirituali, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, printr-o serie de manifestări cultural-artistice, istorice și religioase, spectacole folclorice, concerte cu artiști consacrați ai muzicii pop și rap și multe alte surprize, sub cupola sărbătorii "Zilelor Orașului Mioveni – aniversarea a 533 de ani de la prima atestare documentară a localității", în perioada 29 iunie – 01 iulie.
Cheia succesului acestui eveniment este prezența publicului în număr cât mai mare pe tot parcursul celor trei zile, într-o atmosferă de sărbătoare, cu un program bogat și variat gusturilor cetățenilor, într-un cadru cât mai civilizat și curat din punct de vedere al comercianților și a ofertei prezentate. Pentru acest lucru, la ediția din acest an vom impune reguli stricte comercianților, din dorința clară de a respecta în primul rând cetățeanul, ordinea și curățenia în zona de desfășurare a evenimentului, fără improvizații și fără comerț ambulant!
Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 29 iunie, când cele opt delegații din 6 state, alături de o serie de invitați din țară și din județ vor ajunge în orașul nostru și vor lua contact atât cu cu motorul economiei locale, printr-o vizită la Uzina Dacia-Renault, cât și cu partea culturală și spirituală o comunității din Mioveni, prin participarea la slujba din Catedrala “Sf. Apostoli Petru și Pavel” și la concertul extraordinar al Filarmonicii – susținut în aer liber în Centrul Civic.
Așa cum am mai amintit, stabilirea programului artistic din acest an a ținut cont și de preferințele muzicale ale publicului din Mioveni, astfel că, anul acesta, cel puțin din acest punct de vedere, nu am nici o îndoială că spectacolul va fi pe măsura așteptărilor.
Începem în forță maratonul distracției, sâmbătă, 30 iunie, când pe scena din Centrul Civic vor urca artiști consacrați din industria muzicală românească precum Speak&Libelula - unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din țară, Nicolle Cherry - artistă extrem de cunoscută și iubită mai ales în rândul publicului tânâr și Delia - una dintre cele mai bune voci a industriei muzicale din România, o mega vedetă care nu are nevoie de nicio altă prezentare.
Duminică,1 iulie, publicul va avea parte de un program artistic la fel de promitățor, de data aceasta seara fiind dedicată muzicii folclorice. Pe scena vor urca Emilia Dorobanțu - vocea de aur a Olteniei, considerată urmașa Mariei Tanase, Olguța Berbec o prezență mereu așteptată și aplaudată de publicul din orașul nostru și cuplul Doinița și Ionuț Dolănescu vechi prieteni ai Mioveniului, două suflete pereche care trăiesc pentru muzica populară românescă autentică.
Pe lângă programul artistic, evenimentul va mai cuprinde o serie de activități inedite și distractive atât pentru copii, cât și pentru adulți, organizate sub egida Centenarului Marii Uniri, însă care vor fi prezentate pe larg și promovate în zilele următoare.
Ca și în anii trecuti, și anul acesta am lansat invitația orașelor înfrățite de a participa la acest eveniment, onorându-ne cu prezența delegații din Rusia, Bulgaria, Italia, Elveția, Serbia și Republica Moldova.
Vă aștept să fiți alături de noi în zilele de 29,30 iunie, 01 iulie, să vă distrați cu poftă și bucurie la sărbătoarea orașului Mioveni!
Organizatorii acestui eveninemt sunt Consiliul Local Mioveni, Primăria Orașului Moveni și Centrul Cuultural Mioveni, alături de o serie de sponsori și instituții, care au contribuit material și logistic.

Vezi Eveniment

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!