Servicii de dezinsecţie pe domeniul public al oraşului


În perioada 3-5 iulie în orașul Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie pe domeniul public al oraşului, scări de bloc, gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.
Administrația locală atenționează locuitorii să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în contact direct şi prelungit cu substanţele folosite la dezinsecție, deoaarece pot cauza iritații. În caz de expunere se va consulta medicul.
Totodată se face apel către asociaţiile de proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 3, 4 și 5 iulie.
În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Apicultorii sunt de asemenea atenționați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine. În caz contrar, Primăria orașului Mioveni şi S.C. Coral Impex S.R.L, firma autorizată care desfășoară acțiunea de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare la nivelul orașului sunt absolvite de orice responsabilitate.
În decursul acestui an au avut loc mai multe asemenea operațiuni precum cea de dezinsecție din perioada 6-13 mai, cea împotriva capușelor din luna iunie, plus alte două campanii de dezinfecție si deratizare în toate școlile, grădinițele și instituțiile publice din oraș.
Cu toate acestea, din cauza condițiilor prielnice, ploi zilnice, abundente și temperaturi foarte mari, numărul țânțarii a crescut îngrijorător.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!