Numărul grătarelor din Zona de Picnic Făget s-a mărit!


Așa cum v-am promis luna trecută, numărul grătarelor din Zona de Picnic Făget s-a mărit!
Spațiul de picnic Făget, singurul loc din oraș special amenajat pentru astfel de activități și unul dintre puținele din județ, pune la dispoziția cetățenior, de astăzi, încă 3 grătare. Așadar, cei care merg în zonă vor beneficia de acum de 13 grătare, 15 foișoare, mese și bănci, cișmele cu apă curentă, toalete, supraveghere video, spațiu de joacă pentru copii, instalație de tiroliană, spații verzi, iluminat public şi spaţiu de parcare.
Cu această ocazie, revenim cu rugămintea către cei care aleg să utilizeze facilităţile din zona de picnic, să respecte regulile de funcţionare, să nu distrugă obiectele de mobilier (foişoare, toaleta, cişmea, grătare etc) şi să aibă un comportament decent, fără muzică ascultată la maxim. Totodată, cetăţenii sunt rugaţi ca la încheierea activităţilor din zona de picnic, să colecteze toate resturile de mâncare, ambalaje și să le depună în containerele special amenajate.
Pentru alte probleme sau pentru semnalarea unor nereguli în ceea ce privește organizarea și funcționarea zonei, vă rugăm să apelați numărul de dispecerat: 0348/457.102 sau 0736.202.067.
De asemenea, orice activitate în această zonă este permisă numai în timpul programului de funcționare – zilnic, între orele 8.00 – 22.00.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!