De la Mioveni se va da startul celui mai mare maraton


La aproximativ 50 de kilometri Vest de Veneția, în Provincia Padova se află localitatea Gazzo care din vara anului 2018 se numără printre orașele înfrățite cu orașul Mioveni.

Cu puțin timp în urmă, orașul Gazzo a fost gazda primei întâlniri, “kick off meeting”, a participanților la proiectul RUN4EU care va traversa Europa în luna august a acestui an.

Proiectul presupune organizarea de maratoane în orașele Mioveni din România, Bacsalmas din Ungaria, Ivanca Gorica din Slovenia si Gazzo din Italia cu rolul de a promova sportul și sănătatea. Orașul Mioveni are onoarea de a fi punctul de plecare al acestui proiect și a fost reprezentat la acest eveniment de către Profesorul Universitar și antrenorul de Karate - Sebastian Ene, membru al CS Dacia Mioveni 2012 și Managerul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Mioveni - Claudiu Duțulescu.

Această întâlnire a avut rolul de a pune la aceeași masa organizatorii și de a le permite acestora să discute diverse detalii legate de eveniment cum ar fi: traseul exact al acestuia, numărul de participanți și regulile de participare.

Reprezentanții orașului Mioveni vă invită să participați la seria de maratoane care se vor organiza în perioada 24-26 august 2019 și să vă amintiți de expresia Mens sana in corpore sano.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!