Căsătoriile se pot programa și on-line, la Mioveni!


Cuplurile care doresc să își oficieze căsătoria în orașul Mioveni, vor avea alternativa programării acesteia on-line, la data și ora pe care o doresc. Astfel, viitorii soți pot să fixeze, în detaliu, toate amănuntele spre a nu lăsa nimic la voia întâmplării cu ocazia unui asemenea eveniment deosebit.
Începând cu data de 28 ianuarie 2019, aplicația se găsește pe site -ul www.emioveni.ro , secțiunea Utile - Rezervare Căsătorii, iar cei care accesează aplicația trebuie doar să aleagă data și ora disponibilă la care doresc oficierea căsătoriei.
Formularul electronic impune completarea numelui, a CNP-ului fiecăruia dintre soți, a adresei de e-mail și a numărului de telefon al unuia din solicitanți. Aceștia vor primi prin e-mail, la adresa specificată mesajul conținând detaliile rezervării inclusiv lista cu actele necesare pentru confirmare.
Pe același site se afișează și informațiile referitoare la documentele, declarațiile, termenele și condițiile necesare oficierii căsătoriei.
ATENȚIE! Neprezentarea cu cel puțin 11 zile înainte de data programată a căsătoriei, a ambilor parteneri, având asupra lor documentele solicitate, conduce la anularea automată a rezervării efectuate on-line.
Informatizarea acestui serviciu se adresează tuturor cetățenilor care doresc să se căsătorească la Primăria orașului Mioveni, dar în primul rând tinerilor, principalii utilizatori ai mediului virtual, aceștia reprezentând și majoritatea celor care pășesc pragul Biroului de Stare Civilă pentru oficierea căsătoriei.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!