Campanie de Sterilizare a câinilor și pisicilor


Organizaţia de Protecţie a Animalelor “LĂBUȚE CU NOROC” din România, în colaborare cu Primăria Orașului Mioveni, organizează în perioada 21 – 25 septembrie, o Campanie de Sterilizare a câinilor și pisicilor. 
Intervențiile medicale se realizează GRATUIT, în intervalul orar 09.00 - 15.00, doar cu programare la Cabinetul Veterinar "Doctor Labuș & Miaunel" din Mioveni, B-dul Dacia nr 7, Bloc S2 - Telefon 0745134837.
Pentru persoanele care nu au mijloc de transport și care doresc să sterilizeze mai multe animale din gospodărie (câini și pisici, inclusiv animale gestante), cabinetul veterinar Doctor Labuș & Miaunel vă va pune la dispoziție transport gratuit, în limita posibilităţilor.
ATENȚIE! NU hrăniţi animalul în ziua castrării!
Important! Sterilizarea animalelor este obligatori prin lege, chiar și pentru animalele cu stăpân! Nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă de până la 10.000 lei în anumite situații!

Alte sugestii

Consolidarea capacității sistemului medical de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19, în județul Argeș
Noul corp al Grădiniței Campionii și-a deschis ușile!
DE MIERCURI MASCA DEVINE OBLIGATORIE ÎN TOATE SPAȚIILE PUBLICE DIN JUDEȚ
Cetățenii români și străini care vin în România din Zona Galbenă de risc vor intra în izolare
Finanțare europeană în valoare de peste 4 milioane de euro la Mioveni