O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE


Sâmbătă, 16 aprilie, voluntarii sunt aşteptaţi în Mioveni la o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în păduri, râuri sau alte spaţii verzi.
Plecarea se va face de la Primăria Oraşului Mioveni la ora 09.00. Voluntarii vor avea la dispoziţie mănuşi şi saci din partea Primăriei, iar S.C. S.Ed.C. Mioveni SRL va asigura transportul deşeurilor colectate.
Echipa coordonatoare de la Primăria Oraşului Mioveni va organiza acţiuni de ecologizare în următoarele locuri: Podul Getica(Racovița), PodulRâul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului – strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget), strada Valea Neagră (Colibaşi), Parcul Tineretului, dar și în alte zone din oraș.
Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Compartimentului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).
Pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact, voluntarii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare.
Organizatorii acestei actiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni,  S.C. Servicii Generale Mioveni, Poliția Locală Mioveni, precum și cu unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Similar Suggestions

Circulația auto va fi restricționată pe bulevardul Dacia
𝗖𝗢𝗗 𝗣𝗢𝗥𝗧𝗢𝗖𝗔𝗟𝗜𝗨
În atenția cetățenilor care nu s-au recenzat! Punct fix de recenzare la Primăria orașului Mioveni!
Au fost instituite șapte puncte de hidratare
SE OPREŞTE CURENTUL ELECTRIC!