LUX TRAVEL

LUX TRAVEL


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Ion Pillat 5, Mioveni 115400, Romania

About

 A fost infiintata in 28/04/2016 si are ca obiect de activitate prestarea de servicii turistice pentru agentia de turism Lux Travel. Este posesoarea licentei de turism nr. 1 din data de 22.10.2018.   

Agentia de turism isi desfasoara activitatea in sediul propriu de pe strada Ion Pilat , bl. V2C, Mioveni , Arges.  

Amplasarea favorabila a sediului , la intersectia cu Strada Tudor Musatescu cu o buna vizibilitate, cu o circulatie pietonala destul de favorabila.

Mobilierul agentiei consta in birouri pentru fiecare agent , cu scaune confortabile pentru clienti, in vederea discutarii programelor turistice intr-o ambianta cat mai placuta dar si pentru prezentarea programelor turistice si o buna vizualizare a structurilor de cazare

Calatoria dumneavoastra trebuie sa fie una sigura , eficienta si comoda. Echipa Lux Travel s-a gandit la acest lucru , iar misiunea noastra este de a crea o vacanta de neuitat.

Deoarece timpul are un rol esential in viata fiecaruia , echipa Lux Travel accepta comenzi si modificari de ultim moment , incercand totodata sa ofere clientilor nostri , solutia optima in timpul cel mai scurt. Echipa Lux Travel doreste sa asigure clientilor o oferta foarte bine structurata, care sa acopere totodata cele mai exigente gusturi si preferinte. 

Produsele Lux Travel satisfac cerintele mai multor tipuri de turisti : de la produse culturale destinate unui segment de piata mai matur , la produsele de tip "party" speciale pentru tineri.   

Site-ul agentiei : www.agentialuxtravel.ro ofera clientilor toate informatiile de care au nevoie , prezentandu-le o multime de detalii (texte si fotografii , unele dintre ele fiind personale , facute chiar de catre unul din agentii nostrii care au fost in "info-uri" ) despre vacanta si totodata le ofera posibilitatea de a face rezervari on-line.

Beneficiind de la aportul unui colectiv tanar , dinamic , cu o experienta in domeniul turismului , agentia s-a impus in scurt timp ca un partener de incredere , atat pentru clientii sai , cat si pentru firmele de turism. 

In dorinta de a oferi clientilor si colaboratorilor nostrii , servicii de cea mai buna calitate si echilibrate din punct de vedere al bugetului , am realizat un parteneriat foarte bun cu hoteluri , transportatori si agentii de turism atat din tara , cat si din straintate  , astfel incat putem organiza cu succes orice actiune sau excursie al caror program este stabilit de clientii nostri.   

Oferta agentiei Lux Travel : 

  • Rezervari la hoteluri din tara si strainatate 
  • Bilete de avion pentru orice destinatie
  • Transferuri la/de la aeroport  
  • Polite de asigurare de sanatate pentru calatorie  
  • Rent-a-car in Romania si in strainatate  
  • Excursii in tara si in strainatate. 

In completarea ofertelor nostre , colaboram cu tour-operatori cu experienta in domeniu , astfel incat sa putem oferi clientilor nostri orice pachet de servicii turistice si bilete de avion pentru orice destinatie.

Pentru noi clientul devine un prieten, care este pe deplin informat atat înainte cat si în timpul calatoriei.

Alaturi de noi va puteti scrie propria poveste alegand cazare în hoteluri, statiuni si tari de vis. 

Photo Gallery

Video

Similar Suggestions

Impact Travel

Tourism Agency

Happy Holiday

Tourism Agency

Lux Travel

Tourism Agency

Mioveni Travel

Tourism Agency