AJUTOARE PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINȚEI


Primăria orașului Mioveni, prin Direcţia de Asistenţă Socială, demarează procedura de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie conform Legii nr. 226/2021 privind măsurile de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie. 
Conform actelor normative în vigoare, în sezonul rece 01.11.2021 – 31.03.2022 ajutoarele de încălzire vor putea fi obținute de familiile și/sau persoanele singure al căror venit mediu net pe membru de familie este de până la 1.386 lei/persoană – în cazul familiei, și de 2.053 lei – în cazul persoanei singure.
Detalii legate de actele necesare găsiți aici https://emioveni.ro/.../stiri/2021/ajutor/energie_pliant.pdf, iar Declarația - Cerere pentru obținerea ajutorului de încălzire se poate descărca de la acest link: https://emioveni.ro/images/stiri/2021/ajutor/cerere_declaratie_rasp_subventie_2021_2022.pdf

Similar Suggestions

ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI, MARCATĂ ÎN AVANS! LOCUITORII ORAȘULUI MIOVENI SUNT AȘTEPTAȚI LA O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE!
ATENȚIONARE! SE FACE DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE LA MIOVENI
Certificatele de cazier judiciar se eliberează și la Poliția Orașului Mioveni
Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE