Venim în casa ta de Paște


Data și ora:
Gazdă:

Mioveni, Romania, 115400

Despre

După mai multe campanii umanitare organizate cu succes, Centrul Cultural Mioveni și Primăria orașului Mioveni, alături de o serie de parteneri precum Servicii Edilitare pentru Comunitate, Detașamentul de Pompieri Mioveni din cadrul ISU Argeș, Poliția Orașului Mioveni, Poliția Locală și instituțiile de învățământ din oraș continua tradiția cu ocazia sărbătorilor Pascale.
Astfel, îi invităm pe toți cei care vor să facă o faptă bună de Paște să ni se alăture și să doneze jucării, rechizite școlare, haine și încățăminte noi, pentru a aduce zambetul pe buze copiilor defavorizati, precum și alimente de bază neprisabile, sau chiar electrocasnice care vor fi de mare folos familiilor nevoiașe!
Dontorii sunt aşteptaţi la Centrul Cultural Mioveni, Corp B (sediul de lângă Poliția Locală), de luni – vineri, între orele 08.00 – 16.00. Campania “Venim în casa ta de Paște” se derulează în perioada 7-21 aprilie 2019, ajutoarele urmând a fi distribuite unor familii nevoiaşe aflate în evidenţa Direcției de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Mioveni, în pragul sărbătorilor pascale.