Webinar STAR Project - Street Art Mioveni


Sub sloganul "StreetArt - împotriva marginalizării sociale și urbane”, în cadrul proiectului european ”StreetArt”, la care orașul Mioveni este partener alături de alte 14 state, a fost organizat un seminar internațional online cu toți factorii implicați.
În cadrul webinarului au vorbit Anna Stolyarova fondatoarea Muzeului Street Art din Amsterdam, Mattia Campo cel mai cunoscut artist StreetArt din Italia, artistul  Jacopo Ceccarelli, fondator al unei școli de StretArt, orașul Mioveni fiind reprezentat de Claudiu Duțulescu, managerul Centrului de Informare și Promovare Turistică. 
Seminarul a oferit ocazia de a sublinia importanța acestui tip de artă pentru îmbunătățirea participării civice și multiculturale, diminuarea excluziunii sociale și regenerarea zonelor degradate sau abandonate precum și pentru creșterea conștientizării privind discriminarea și intoleranța.
StreetArt este un tip de artă urbană, care are un caracter temporar, fiind realizată în general cu scop publicitar. Printre avantajele Street Art se numără prețul accesibil, posibilitatea implicării comunității facilitându-i-se exprimarea liberă din punct de vedere al culorii, fanteziei și creației artistice.

Alte sugestii

Campanie colectare ulei uzat
Evitați cozile și preveniți aglomerația de la ghișee plătind online taxele și impozitele
31 MARTIE – TERMEN LIMITĂ PENTRU PLATA IMPOZITELOR CU BONIFICAȚIA DE 10%!
PROGRAM PRELUNGIT LA TAXE ŞI IMPOZITE
Evitați cozile și preveniți aglomerația de la ghișee!