8 Septembrie - Ultima zi în care vă puteți steriliza GRATUIT câinele sau pisica!


08 septembrie este ultima zi în care vă puteți steriliza GRATUIT câinele sau pisica!
STOP ABANDONULUI! STERILIZEAZĂ!
Vă reamintim că în săptămâna 3 – 8 septembrie, între orele 09.00 – 17.00, la Mioveni are loc o amplă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu sau fără stăpân. Intervențiile au loc la Adăpostul de câini al primăriei – Mioveni, cartier Racoviţa, (la cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice - v. indicator), cei interesați putându-se programa și astăzi la tel: 0752.667.119.
Atenţie!!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân! Nerespectarea se sancţionează cu amendă de până la 10000 Lei (RON)! Noi vă oferim acest serviciu GRATUIT!
Echipele de medici veterinari vin aici special pentru dumneavoastră! Pentru persoanele care nu au mijloc de transport, pentru mai multe animale putem asigura transportul acestora (GRATUIT)!
NU hrăniţi animalul în ziua castrării!
Vă rugăm aduceţi pentru castrare şi femelele gestante.
Dacă animalul adus pentru sterilizare are şi vreo tumoare sau alte probleme operabile, medicii veterinari vor rezolva de asemenea GRATUIT!
Sterilizările sunt efectuate de echipa de medici veterinari a Cabinetului Dr. Lăbuş & Miaunel, Mioveni.
Trebuie să știți că animalele sterilizate sunt mai sănătoase deoarece afecțiunile legate de aparatul genital nu mai apar. Intervenția chirurgicală se efectuează sub anestezie generală, iar recuperarea totală a animalelor durează maximum 24 de ore de la intervenția chirurgicală. Incizia abdominala este mică, iar animalele nu trebuie sa revină la doctor decat în cazuri extrem de rare.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!