Ștrandul BEMO se va deschide publicului sâmbătă, 15 iunie


Ștrandul BEMO - aflat în administrarea S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., se va deschide publicului sâmbătă, 15 iunie, sezonul de bălăceală fiind devansat în această vară din cauza condițiilor meteo. Dacă ploile vor lăsa loc pe cer soarelui, sâmbătă Baza de agrement BEMO Mioveni se va deschide, iar în această zi, clienții vor avea accesul gratuit.
Printre facilitățile și serviciile oferite în cadrul bazei de agrement se numără: bazine pentru adulți și pentru copii, plajă, wi-fi, șezlonguri, terase, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.
Terasa extinsa în anii anteriori va funcționa și anul acesta de la data deschiderii sezonului estival. Camerele de supraveghere video, montate pentru siguranța locului, vor completa facilitățile asigurate persoanelor care doresc să-și petreacă timpul liber la baza de agrement Bemo.
Pentru întreținerea gazonului funcționează un sistem de irigare pentru a păstra iarba în permanență proaspătă, iar apa din piscine este curățată cu ajutorul unui aspirator special.
Tarifele practicate în acest sezon vor rămâne aceleași de anul trecut:
LUNI, MARȚI, MIERCURI, JOI:
* adulți – 5 lei;
* elevi, studenți, pensionari – GRATUIT.
VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ:
* adulți – 10 lei;
* elevi, studenți, pensionari – 5 lei.

Alte sugestii

Caravana SMURD „Fii pregătit”
GHIŞEELE PENTRU TAXE ŞI IMPOZITE SUNT DESCHISE ŞI PE 24 IANUARIE!
Veste importantă pentru iubitorii de sport din Mioveni!
Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023
AJUTOR PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINȚEI