Se deschid creșele în Mioveni pe perioada verii


După întâlnirea organizată săptămâna aceasta, la Mioveni, între reprezentanții Inspectaratului Școlar Județean, inclusiv inspectorul general Dumitru Tudosoiu și inspectorul Violeta Toma cu personalul tuturor instituțiior de învățământ preșcolar din Mioveni, de comun acord, respectând toate măsurile de protecție sanitară și normele prevăzute de contextul epidemiologic actual, am luat decizia redeschiderii creșelor și grădinițelor cu program prelungit pe perioada verii, din unitățile “Tic Pitic”, „Campionii” și „Florile Soarelui”.
Decizia a fost luată pentru a veni în ajutorul părinților care nu au posibilitatea să asigure supravegherea micuților în perioada 01 iulie – 15 septembrie.
Având în vedere situația delicată în care ne aflăm la nivel național, la întâlnirea convocată de Primăria Mioveni și Inspectoratul Școlar Județean s-a luat decizia testării întregului personal din cadrul creșelor din oraș, pentru a asigura părinții de faptul că angajații care se vor îngrijii de copiii lor au o stare de sănătate corespunzătoare.
Totodată, vreau să asigur părinții de faptul că în Mioveni dispunem de locuri sufieciente în creșe, astfel încât vom puteam soluționa cererile, chiar dacă grupele vor fi diminuate, tocmai pentru a oferi copiilor mai mult spațiu și condiții de siguranță.
De asemenea, tot pentru siguranța copiilor dumneavoastră, transmit părinților să respecte cu strictețe procedurile impuse, la intrarea în unitate și la preluarea copilului, precum și alte norme care vor fi aplicate punctual.
Încă o dată le mulțumesc părinților pentru înțelegere și personalului unităților de învățământ preșcolar pentru implicare.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!