Sâmbătă și Duminică, Cărțile de Identitate se eliberează în regim special!


În vederea exercitării votului pentru alegerile locale, în zilele de 26 și 27 septembie, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Mioveni va funcționa în regim special, pentru eliberarea Cărții de Identitate, prioritate având solicitările din motive precum furtul, pierderea, deteriorarea, distrugerea documentului. Programul de funcționare va fi următorul:
- sâmbătă, 26 septembrie, între orele 8.00 - 16.00
- duminică, 27 septembrie, între orele 07.00 – 21.00
Taxa aferentă eliberării cărţii de identitate este de 7 lei și se va achita la biroul Impozite şi Taxe din cadrul primăriei Mioveni, care va funcționa după același program menționat.
ATENȚIE!
Actele de identitate care au expirat începând cu data de 01.03.2020 își păstrează valabilitatea pe toată perioada stării de urgență / alertă, plus încă 90 de zile de la încetarea acestei stări, conform Legii 55/2020.
Astfel, în cazul în care documentul de identitate a expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie, alegătorul poate vota în baza lui pe data de 27 septembrie, fără a fi nevoit să îl preschimbe în prealabil.

Alte sugestii

Consolidarea capacității sistemului medical de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19, în județul Argeș
Noul corp al Grădiniței Campionii și-a deschis ușile!
DE MIERCURI MASCA DEVINE OBLIGATORIE ÎN TOATE SPAȚIILE PUBLICE DIN JUDEȚ
Cetățenii români și străini care vin în România din Zona Galbenă de risc vor intra în izolare
Finanțare europeană în valoare de peste 4 milioane de euro la Mioveni