ORAȘUL MIOVENI A PRIMIT CEA DE-A TREIA DISTINCȚIE A PREMIULUI EUROPEI


În cadrul Concursului ”Premiul Europei”, orașul Mioveni a primit cea de-a treia din cele patru distincţii ale Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, acordate pentru activitatea desfăşurată în slujba ideilor europene. După ce a câștigat în anul 2012 ”Diploma Europeană”, iar în anul 2013 ”Drapelul de Onoare”, anul acesta, orașul Mioveni a obținut ”PLACHETA DE ONOARE, fiind singurul din România, alături de orașele Meudon și Suresnes din Franța, Flotwedel și Rehau din Germania, Karșiyaka din Turcia și Khmelnytskyi din Ukraina.
Ultima și cea mai importantă distincție acordată de acest for european este ”Premiul Europei”, pentru care administrația locală va continua să participe și să spere, în următorii ani.
Distincția ”Premiul Europei” a fost creată și se acordă anual de către Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei pentru a recompensa eforturile făcute de orașele din Europa pentru acțiunile întreprinse de acestea prentru promovarea ideilor și valorilor europene.
Aceste premii sunt rezultatele muncii echipei de la Mioveni, care din 2012 și până în prezent, a reușit să convingă membrii Sub - Comitetului Premiului Europei prin proiectele tematice implementate, celebrarea evenimentelor cu dimensiune europeană, solidaritatea europeană și internațională, înfrățirile realizate, vizitele de schimb, parteneriatele, modul de colaborare și cooperarea cu alte orașe europene și apartenența la asociații europene precum ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!