O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE


Sâmbătă, 16 aprilie, voluntarii sunt aşteptaţi în Mioveni la o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în păduri, râuri sau alte spaţii verzi.
Plecarea se va face de la Primăria Oraşului Mioveni la ora 09.00. Voluntarii vor avea la dispoziţie mănuşi şi saci din partea Primăriei, iar S.C. S.Ed.C. Mioveni SRL va asigura transportul deşeurilor colectate.
Echipa coordonatoare de la Primăria Oraşului Mioveni va organiza acţiuni de ecologizare în următoarele locuri: Podul Getica(Racovița), PodulRâul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului – strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget), strada Valea Neagră (Colibaşi), Parcul Tineretului, dar și în alte zone din oraș.
Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Compartimentului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).
Pentru ca rezultatul acțiunii să fie unul de impact, voluntarii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare.
Organizatorii acestei actiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni,  S.C. Servicii Generale Mioveni, Poliția Locală Mioveni, precum și cu unitățile de învățământ de pe raza orașului.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!
Modificări privind acordarea scutirii de la plata taxei de gunoi!