DACIA a donat școlilor din Mioveni măști și dezinfectanți


Uzina de Automobile Dacia, alături de partenerii săi, Divvos Grup SRL și Francesca SA au răspuns cu entuziasm propunerii lansate de administrația locală din Mioveni, venind în sprijinul școlilor din oraș cu materiale sanitare și dezinfectanți.
Grație acestui act deosebit, 50.000 de măști faciale în trei straturi, 1280 de flacoane de dezinfectant de suprafețe și alte 1280 de flacoane de dezinfectant pentru mâini au fost donate în cadrul unui eveniment organizat de primăria Mioveni, la care au participat Christophe Dridi director general al Groupe Renault România și al Uzinei de Automobile Dacia, Gabriela Durac general manager ANN REEVES & FRANCESCA S.A., Cristian Pătru director executiv al DIVVOS GRUP, deputatul Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele CJ Argeș Ion Mînzînă și alți reprezentanți ai companiilor implicate în acest proiect umanitar și social. De remarcat faptul că toate materiale donate sunt produse exclusiv în județul Argeș.
Pe lângă măștile și dezinfectanții donați, școlile din Mioveni au mai primit și alte 110 tablete electronice wifi cu abonament de internet, achiziționate de Consiliul Local Mioveni, care vor veni în sprijinul actului educațional. Toate aceste materiale au fost distribuite către unitățile de învățământ din oraș, în funcție de numărul de elevi înscriși la fiecare școală sau liceu.

Alte sugestii

Distribuţie Oltenia anunţă o nouă întrerupere în alimentarea cu energie electrică
SE OPREŞTE CURENTUL ELECTRIC!
Graficul de colectare a deșeurilor reciclabile
Atenţie! Se opreşte curentul electric!
Tinerii din Mioveni sunt invitați să participe la un proiect de educație civică!