Contribuabilii din Mioveni mai au la dispoziție doar 20 de zile pentru a achita impozitele către primăria orașului.


Pentru anul în curs, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificația stabilită de Consiliul Local Mioveni, reprezentând 5% pentru persoanele juridice și 10% pentru persoanele fizice.
În cazul în care impozitele locale, aferente anului fiscal 2020, nu sunt plătite anticipat, acestea pot fi plătite în două tranşe egale, la termenele scadente, respectiv 30.06.2020 şi 30.09.2020.
De asemenea, încasarea impozitelor și taxelor locale se poate face online, comod și fără comision, program 24/24 pe platforma www.ghiseul.ro, plata cu autentificare.
Amânarea primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 și prelungirea termenului până pe 30 iunie 2020 este prevăzută în OUG nr. 29/2020, publicată în Monitorul Oficial nr. 230 din 21 martie, act normativ care a intrat în vigoare în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu COVID-19 și pentru a veni în sprijinul contribuabililor.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!