Cod Galben și Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică


Județul Argeș se află până în această seară, la orele 23:00, sub avertizare de Cod Galben și Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.  
Instabilitatea atmosferică accentuată se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe spații mici grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.
Specialiştii ISU recomandă cetăţenilor ca pe timpul căderilor masive de apă sau grindină să se adăpostească în locuinţe sau alte spaţii închise care le asigură protecţia şi să deconecteze aparatura casnică. De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanţă de copaci sau stâlpi de electricitate.
Populaţia este sfătuită ca premergător manifestărilor meteo să ia măsuri pentru curăţarea şanţurilor şi rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apei pluviale.

Alte sugestii

Distribuţie Oltenia anunţă o nouă întrerupere în alimentarea cu energie electrică
SE OPREŞTE CURENTUL ELECTRIC!
Graficul de colectare a deșeurilor reciclabile
Atenţie! Se opreşte curentul electric!
Tinerii din Mioveni sunt invitați să participe la un proiect de educație civică!