Claudiu Bleonț și Mihai Călin din nou pe scena din Mioveni


Comedia „Prenumele” cu Mihai Călin, Claudiu Bleonţ, Ecaterina Ladin, Leonid Doni şi Alina Chivulescu se va juca duminică, 31 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, în închiderea evenimentului "Luna de Teatru".
”Prenumele” porneşte de la o glumă nevinovată despre numele viitorului copil al cuplului Vincent (Mihai Călin) si Anna (Alina Chivulescu), care declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor cu cumnații.
Personajele - Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Ecaterina Ladin) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate. Soţia sa Anna (Alina Chivulescu), specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc.
Preţul unui bilet este de 30 de lei.
Acestea se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Casa de Cultură a Sindicatelor ”Dacia”, cât și la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00, iar vineri între orele 8.00 şi 14.00.
Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.
Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon: 0348/445.856.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!