Chestionar Star Project


START VOT!
Proiectul STAR - STreet Art, aplicat în cadrul programului EUROPA PENTRU CETĂȚENI, Componenta 2: Angajament democratic și participare civică, Măsura: 2 Rețele de orașe este un proiect de anvergură realizat în parteneriat cu alte 13 organizații europene: Arcugnano din Italia, ALDA - Asociația Europeană pentru Democrație Locală, Franța, Clubul Internațional din Portugalia, Muzeul Street Art din Olanda, Orașul Palma de Mallorca din Spania, Regio Emilia din Italia, orașul Peje din Kosovo, Orașul Trebnje din Slovenia ,orașul Zajecar din Serbia, orașul Bydgoszcz din Polonia, orașul Pārgauja din Letonia, orașul Vlore din Albania, orașul Mostar din Bosnia și Herzegovina. Vor avea loc 4 evenimente internaționale pentru crearea unei rețele de orașe care să își împărtășească cele mai bune practici prin folosirea Street Art și 3 activități locale.
Prima activitate locală constă în identificarea zonelor țintă, a obiectivelor al căror aspect va fi efectiv îmbunătățit prin aplicarea artei stradale.

 Obiectivele propuse sunt:
1. Parcare Supraterană Piața Dacia, Mioveni
2. Zidul de sprijin din spatele Sălii Sporturilor, Mioveni
3. Centrala Termică CT6, Mioveni


Pentru a decide care dintre obiectivele propuse să fie utilizat în cadrul proiectului pentru a fi înfrumusețat prin aplicarea artei stradale, rugăm cetățenii interesați să voteze obiectivul preferat. Votul poate fi exprimat doar în perioada: 01.03. – 20.07.2020 fie online prin intermediul aplicației Mioveni City App fie pe formularul în format hârtie care va fi pus la dispoziția cetățenilor la compartimentul Registratură de la parterul Primăriei Mioveni.
Va fi ales obiectivul cu cele mai multe voturi, în urma numărării atât a voturilor online cât și a voturilor obținute în format hârtie.
Voteaza aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKFu-9gL_MkunEa36kQ5ZlTns_jyIHnU_ppU_9hT1O-bQYoA/viewform?vc=0&c=0&w=1

Alte sugestii

Campanie colectare ulei uzat
Evitați cozile și preveniți aglomerația de la ghișee plătind online taxele și impozitele
31 MARTIE – TERMEN LIMITĂ PENTRU PLATA IMPOZITELOR CU BONIFICAȚIA DE 10%!
PROGRAM PRELUNGIT LA TAXE ŞI IMPOZITE
Evitați cozile și preveniți aglomerația de la ghișee!