Caravana SMURD „Fii pregătit”


Există situații limită când doar câteva secunde pot schimba totul! În acele momente viteza de reacție și soluțiile alese pot salva vieți. Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, la nivel naţional.
Pe 1 septembrie, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, împreună cu voluntarii din cadrul programului de voluntariat "Salvator din pasiune" vor prezenta măsuri de prim ajutor de bază, dar și cum să acționați ori să vă comportați în situații de urgență.
Caravana SMURD „Fii pregătit” constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.
Toți cei interesați să ia parte la aceste activități informativ-educative, sunt așteptați în data de 1 septembrie, începând cu ora 10.00, pe platoul din Centrul Civic Mioveni.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!