Atenție la țurțuri!


Cetățenii au obligația legală să îndepărteze țurțurii de gheață formați la streșinile și jgheaburile imobilelor pe care le dețin sau le administrează. În cazul în care nu vor face acest lucru pot fi sancționați.
Ca urmare a precipitațiilor din ultimele zile și a efectului înghețului și dezghețului în mod repetat, țurțurii de gheață formați reprezintă un real pericol sigutanța persoanelor și bunurilor. Astfel, pentru evitarea producerii unor incidente nedorite se impune înlăturarea acestora în timp util.
Potrivit reglementărilor legale, dar şi a normelor locale adoptate de Consiliul Local al orașului, în Mioveni responsabilitatea în ceea ce priveşte curăţarea zăpezii şi îndepărtarea gheţii de pe acoperişuri cade în sarcina proprietarilor, fie că vorbim de persoane fizice, fie de agenţi economici sau instituţii.
Neîndeplinirea acestei obligaţii este sancționată cu amendă.
În cazul în care clădirea este foarte înaltă şi se poate ajunge la ţurţuri doar cu o autospecială, cetăţenii pot solicita intervenţia pompierilor sau a echipajelor de la SC S.Ed.C. Mioveni.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!