Amenzi pentru cei care aruncă moloz pe domeniul public


Poliția Locală Mioveni atrage atenția cetățenilor asupra faptului că debarasarea pe platformele de colectare a gunoiului ori aruncarea la întâmplare pe domeniul public, a molozului și deșeurilor rezultate din activitățile de construire, demolare ori renovare a locuințelor se pedepsește, conform legii cu amendă cuprinsă între 3.000 și 6.000 de lei. În plus, cei amendați vor fi obligați să strângă deșeurile aruncate, să curețe și apoi să le elimine legal.
Un cetățean care a fost surprins zilele trecute în orașul Mioveni, descărcând o remorcă cu o cantitate însemnată de saci plini cu resturi din construcții a fost sancționat contravențional și obligat să curețe zona. Astfel de acțiuni au loc constant, atât Poliția Locală cât și compartimentul Supraveghere Video monitorizând toate ghenele și platfoirmele de gunoi din oraș.
Pentru a evita crearea unor situații neplăcute, SC.Servicii Edilitate pentru Comunitate Mioveni SRL, oferă  servicii de colectare și transport a deșeurilor rezultate din lucrările de construcții, demolări și amenajări ale clădirilor. În baza unui contract, angajații SC. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL, vor ridica moluzul, contra cost, tariful fiind calculat  în funcție de cantitatea pe care solicitantul o are de colectat.
Pentru mai multe informații referitoare în vederea încheierii unui contract, vă rugăm să contactați societatea la tel:0348/445885, sau direct la sediul din str. Carol Davila, nr.4, punctul termic PT 3, oraș Mioveni.

Alte sugestii

ATENȚIONARE! SE FACE DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE LA MIOVENI
Certificatele de cazier judiciar se eliberează și la Poliția Orașului Mioveni
Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!