Ajutoare de incalzire pentru familiile vulnerabile


Începând cu data de 14 octombrie, familiile sau persoanele singure, cu domiciliul sau reşedinţa în oraşul Mioveni care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 750 lei şi care nu deţin o serie de bunuri în proprietate altele decât locuința personală (terenuri peste 1000 mp, auto mai nou de 10 ani, autoutilitară, depozite bancare, altă locuință), pot depune cerere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei, pentru perioada sezonului rece noiembrie 2019 - martie 2020.
Cererile se pot procura de la sediul Primăriei (de la ofițerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni și miercuri între orele 8.00 16.00, marţi și joi între orele 8.00 și 17.00, vineri între orele 8.00 și 14.00. De asemenea, cererea se poate descărca și de pe site-ul www.emioveni.ro.
Persoanele care depun cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei în perioada 01 noiembrie – 20 noiembrie 2019 vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru tot sezonul rece, iar cele care depun cereri după data de 20 noiembrie 2019 vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru perioada rămasă în funcţie de data la care a fost depusă cererea.
Lista cu actele necesare și condiţiile acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt afişate pe site-ul www.emioveni.ro, dar şi la sediul Primăriei. Se recomandă ca cei care întocmesc aceste dosare să fie foarte atenţi la condiţiile de acordare a subvenţiilor.
Activitatea de primire a cererilor de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, lemne, cărbuni și combustibil petrolieri, energie electrică se va desfășura la ghișeul din holul instituției.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!