A doua etapă de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020 începe astăzi


Conform calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN), a doua etapă rezervată completării/depunerii/validării cererilor-tip de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020 este programată între 2 şi 8 aprilie şi se adresează copiilor care nu au fost înscrişi/nu au participat în prima etapă.
Cererile se completează din nou, în funcţie de locurile disponibile. Listele finale vor fi afişate în 11 aprilie.
Ulterior, conform metodologiei de înscriere, în săptămâna 12-19 aprilie, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va centraliza şi soluţiona cererile părinţilor/tutorilor legal instituiţi/reprezentanţilor legali ai copiilor care nu au fost încă înscrişi în vreo unitate de învăţământ, având în vedere, cu prioritate, interesul educaţional al copilului.
Potrivit conducerii Primărie Mioveni, la nivelul unităților de învățământ de pe raza orașului sunt disponibile circa 350 de locuri, iar în prima etapă, au fost depuse 323 de cereri.
În situaţia în care, într-o unitate de învăţământ, numărul cererilor de înscriere de la părinţi este mai mare decât numărul de locuri libere, acestea vor fi suplimentate.

Alte sugestii

Se opreşte curentul electric în Colibași și Făget!
O NOUĂ CAMPANIE DE ECOLOGIZARE
Se suspendă activitatea Centrului de Vaccinare Racovița!
Atenție, șoferi! Au fost montate noi semne de circulație în Mioveni
Unde se face autorecenzarea asistată în orașul Mioveni. Sunt 5 puncte de lucru!