"Trouble in Paradise" (1932, Ernst Lubitsch)


Data și ora:
Gazdă:

strada Postei nr.1, oraș Mioveni, Mioveni, Romania, 115400
Organizator:

Despre

Vă invităm joi, 21 noiembrie, de la ora 18:30, la 𝐋𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝟗, să vizionăm "Trouble in Paradise" (1932, Ernst Lubitsch). Intrarea este liberă. După discutăm despre începuturile filmului sonor în Hollywood.

Sinopsis (cinemagia): Gaston Monesque, un hot european de inalta clasa, isi intalneste sufletul pereche in persoana unei hoate de buzunare, Lily (Miriam Hopkins), ce pozeaza drept contesa. Cei doi nu numai ca se indragostesc, ci decid sa se si asocieze. Paresesc Venetia pentru Paris si se angajeaza in slujba celebrei creatoare de parfumuri Madame Mariette Colet (Kay Francis), cu intentia de a fura o suma importanta de bani din seiful acesteia, seif pe care Monesque, ca secretar, il are la indemana. Pe parcurs lucrurile se schimba. Colet incepe sa flirteze cu Monesque, iar acesta pare sa aiba sentimente pentru Madame. astfel triunghiul amoros vesteste "Necazuri in Paradis".

*
Noua cafenea literară din Mioveni, 𝐋𝐢𝐭𝐞𝐫𝐚𝟗, propune 𝗙𝗶𝗹𝗺𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝗶, întâlniri eclectice cu istoria artei cinematografice, despre care avem ocazia să discutăm liber după fiecare proiecție.