Seminar - Viitorul tinerilor Europei sub Președinția României


Data și ora:
Gazdă:

Mioveni, Romania, 115400

Despre

Miercuri, 23 ianuarie 2019, la Centrul Cultural Mioveni, de la ora 10.00, va avea loc seminarul - Viitorul tinerilor Europei sub Președinția României - eveniment organizat în cadrul programului WISE.
Proiectul ”WISE - While Innovating and Strenghtening Europe”(Inovând și consolidând Europa) este deja cunoscut la nivelul orașului Mioveni, unde sunt organizate de mai bine de un an, diverse activități tematice. Aceste activități se desfășoară atât la nivel local, cât și internațional fiecare organizație parteneră organizându-și propriile activități cu respectarea tematicilor stabilite prin proiect.
Cele 16 țări partenere care au elaborat și care implementează împreună proiectul sunt: Franța, Italia, Slovenia, Muntenegru, Albania, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Croația, Olanda, Spania, Macedonia, Serbia, Grecia, Cehia și România prin orașul Mioveni.
Proiectul este finanțat prin programul „Europa pentru cetățeni”, a fost lansat în luna decembrie a anului 2017 și va fi finalizat în luna mai a anului 2019.
Acesta urmărește să contribuie la înțelegerea de către cetățeni a Uniunii Europene, a istoriei și a diversității ei, să consolideze cetățenia europeană și să îmbunătățească participarea civică și democratică la nivel European.