Premierea filmului "Parking"


Data și ora:
Bilete:
10
Gazdă:

Mioveni, Romania, 115400

Despre

Societatea de distribuție de film Transilvania Film în parteneriat cu Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni vă așteaptă la premierea filmului "Parking", cel de-al patrulea lungmetraj semnat de regizorul Tudor Giurgiu.
Proiecția în premieră la Mioveni a filmului "Parking" va avea loc miercuri, 19 iunie, de la ora 19:00, în sala Centrului Cultural Mioveni. Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Mioveni, la prețul de 10 lei.
Pelicula Parking spune povestea lui Adrian, un tânăr poet român care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.
Din distribuție fac parte actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar și actori români foarte îndrăgiți, precum Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet Paul Cimpoieru și Mihai Smarandache.
Trailerul oficial poate fi urmărit aici: https://youtu.be/-flBcCiroBI.