Luna de Teatru la Mioveni" – un veritabil Mărţişor Cultural


Data și ora:
Gazdă:

Mioveni, Romania, 115400

Despre

În perioada 3 – 31 martie Centrul Cultural Mioveni în colaborare cu Primăria Orașului Mioveni vă oferă un veritabil Mărțișor Cultural, în cadrul celei de-a VI-a ediții a evenimentului “Luna de Teatru la Mioveni”.
Publicul este invitat la o serie de cinci piese de teatru puse în scenă de regizori premiați la importante festivaluri, în care vor evolua actori îndrăgiți precum Claudiu Bleonț, Horațiu Mălăele, Octavian Strunilă, Paul Ipate, Gheorghe Ifrim, Mirela Oprișor, Ecaterina Ladin, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Leonid Doni și alți actori cunoscuți, din teatru sau televiziune.
Luna de Teatru nu se adresează doar adulților, motiv pentru care evenimentul va conține și un spectacol interactiv pentru copii.
Prețul unui bilet la piesele de teatru costă între 30 și 40 lei, iar un abonament pentru toate spectacolele costă 150 lei.
Piesele de teatru sunt programate de la ora 19.00, în fiecare zi de duminică a lunii martie, respectiv pe 3,10, 17, 24 și 31 martie, iar spectacolul pentru copii va avea loc pe 15 martie, în două reprezentații, de la ora 10.00 și de la ora 11.00.
Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Centrul Cultural Mioveni, cât și la Casa de Cultură a Sindicateor Dacia, începând de luni, 04 februarie.