Lansare de Carte și Expozitie Foto


Data și ora:
Gazdă:

Mioveni, Romania, 115400

Despre

Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni, Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Editura Corint, Radio China Internațional și Asociația ChinaRo vă invită în data de 29 mai, de la ora 11.00, la o inedită și exotică lansare de carte. Este vorba despre volumul TIMPUL CHINEI, al cărei autor este jurnalistul DAN TOMOZEI, un proiect care cuprinde și o expoziție de fotografie pe mătase, precum și o amplă și interesantă prezentare a culturii, economiei, educatiei, societății si istoriei Chinei, cu date si evolutii si impactul acestora asupra zonei noastre europene.
"Cine vrea să înțeleagă secolul XXI trebuie să ajungă în CHINA, acolo unde TIMPUL păstrează emoţii, nuanţe, legende și imagini milenare, indispensabile în realitatea vremurilor pe care le numim moderne.
În CHINA ai şansa să parcurgi milenii într-o singură vacanță, pentru că TIMPUL se exprimă dual: prin intermediul locurilor, oamenilor, care îl fac să fie mereu același; prin intermediul dezvoltării care îl face să fie mereu altul.
Aici, în fiecare zi, se construiește, se avansează, se adaptează, se transformă, se exprimă și se imprimă timpului un nou sens, o nouă valoare, pe model chinezesc. Este una dintre explicațiile pentru care China rămâne aceeași. Un loc în care timpul încă mai are valoare și sens.
TIMPUL CHINEI este despre oameni, locuri și detalii surprinse în fotografii, în care sunt criptate visele, ambițiile și încăpățânările unui popor despre care se poate vorbi cu invidie și pasiune, mai ales dacă ajungi să îl cunoști și să îl accepți - Dan Tomozei"

Fotografii