E.A FIFA 20 CUP Editia I


Data și ora:
Gazdă:

Mioveni, Romania, 115400

Despre

REGULAMENTUL E.A FIFA 20 CUP Editia I Perioada de desfasurare: 27.10.2019
SECTIUNEA 1 DESCRIEREA, DURATA SI ORGANIZATORUL CONCURSULUI/ TURNEULUI
Organizatorul concursului, Club Fitness Mioveni, in parteneriat cu: S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, C.S Dacia Mioveni 2012, C. S Mioveni, desfășoară un concurs destinat persoanelor cu varste de 8+. Persoanele cu varsta mai mica de 14 ani pot fi inscrise doar de o persoana majora: parinte, tutore, reprezentant legal etc.
Concursul se desfasoara la Centrul Cultural BL. V2B/parter, pe data de 27.10.2019 incepand cu ora 12.00. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada desfasurarii concursului pana la 48 de ore.
SECTIUNEA 2 CONDITII DE PARTICIPARE, MODALITATE DE INSCRIERE,
INSCRIERE.
Acest turneu permite unui jucator o singura intrare, iar jucatorul in cauza trebuie sa semneze ca intelege si accepta regulile de participare. Inscrierea la turneu se face pe pagina de facebook, Club Fitness Mioveni .
Data limita de înscriere este 27.10.2019 ora 11.00.
Nu se admit inscrieri peste termenul stabilit.
Prin semnarea fisei de inscriere, participantii isi dau acceptul, pentru colectarea datelor cu caracter personal in scopul participarii la turneu, in scopul de publicitate si marketing, si in scop financiar. De asemenea, prin semnarea formularului de inscriere la turneu, participantii isi dau acordul ca organizatorul sa filmeze si/sau sa fotografieze evenimentul si sa se foloseasca sau sa modifice materialele respective in ce mod considera acesta de cuviinta, pentru a promova si/sau a face reclama locatiei sau produselor si serviciilor . Prin participarea la concurs, părintele/tutorele/reprezentantul legal care îl insoțește pe concurent își dă acordul ca prestația minorului din cadrul concursului să poată face obiectul unor materiale audio/video/foto conținând imaginea, respectiv portretul minorului.
STRUCTURA COMPETITIONALA
Meciurile se vor disputa pe platforma - Consola P.S.4 , aflata in incinta locului de joaca Centrul Cultural , Bl.V2b/Parter
Turneul va fi compus din faze eliminatorii (in functie de numarul de participanti), castigatorul mergand in faza urmatoare. Ordinea jucatorilor va fi stabilita cu ajutorul platformei challonge.com. Finala mare si finala mica se va juca in sistem Best of 3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica structura competitionala, in functie de numarul de participant (In mod special in cazul unui numar impar de jucatori).
Meciurile se joaca in data de 27.10.2019, incepand cu ora 12.00
REGULI SI FORMATUL COMPETITIEI
Nu sunt permisi antrenorii (de exemplu, cineva sa stea langa jucator in timpul meciului, spunandu-i ce sa faca in anumite momente ale jocului)
Jucatorilor le este interzis sa conecteze orice fel de device la consola..
Orice actiune care are ca scop distragerea adversarului este interzisa.
Jucatorii care nu sunt prezenti la ora de start indicata pentru orice meci vor pierde meciul respectiv cu scorul de 3-0.
Jucatorilor le vor fi prezentate consolele pe care vor juca, vor avea un anumit timp pentru a-si pregati echipele, si vor incepe meciul cand li se va aproba acest lucru de catre un organizator.
Un arbitru va monitoriza fiecare meci, pentru ca in cazul unei intreruperi sa nu existe probleme.
Exemplu: O consola este deconectata in timpul unui meci in minutul 50, iar scorul este 2-1.Meciul se va relua de la scorul de 2-1, si se vor juca minutele ramase.
Echipele All-Stars si Legends XI sunt interzise.
Fiecarui jucator ii este permis sa foloseasca maxim 3 pauze per meci. Pauzele trebuie folosite pentru a face schimbari tactice, care pot include schimbari de jucatori, de formatie sau ajustari tactice.
Jucatorilor le este permis sa foloseasca pauza doar atunci cand mingea este iesita din joc sau in posesia lor.
Daca un jucator pune pauza in timpul unei actiuni periculoase a adversarului, jucatorul poate pierde meciul cu 3-0.
Toate meciurile vor fi jucate in modul Kick-Off. Echipele folosite vor fi cele de la Online, updatate la zi. Editarea echipelor este interzisa. Exemplu: Transferurile de jucatori sunt interizse.
Jucatorul are dreptul sa isi aleaga o singura echipa si cu ea sa joace pana la finalul concursului.
Setari de gameplay
Regulile de mai jos vor fi aplicate pentru fiecare meci al competitiei.Organizatorii pot modifica regulile in orice moment al turneului.
· Difficulty Level: World Class
· Half Lenght: 4 minutes
· Squad Type: Online
· Defending: Tactical
· Commentary Volume: 0
· Music Volume: 0
· Time/Score display: On
· Camera: Tele Broadcast
· Radar: 2D
· HUD: Indicator
· Injuries: Off
· Offisdes: On
· Bookings: On
· Custom tactics are allowed
· Custom formations are disallowed
· Extra Time:
In fazele eliminatorii nu se vor juca reprize suplimentare.
In finala: se vor juca 2 reprize de prelungiri in cazul in care dupa 90 de minute scorul este egal. Daca la sfarsitul celor 2 reprize de prelungiri scorul este in continuare egal, castigatorul va fi decis la penalty-uri.
Pe parcursul desfasurarii evenimentului concurentii vor avea un comportament decent, orice neintelegere fiind adusa la cunostinta organizatorilor, acestia avand rolul de a remedia problema.
In timpul concursului si in spatiul de gaming, nu se vor consuma bauturi alcoolice.
SECTIUNEA 3 RASPUNDERE
Prin participarea la acest turneu, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Turneului, precum si toate deciziile luate de organizator si colaboratorii sai in toate problemele legate de implementarea turneului.
Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior /incheierii turneului.
Organizatorul acestei campanii nu isi asuma raspunderea pentru pentru nicio cauza libera de culpa sa, care ar putea afecta dreptul de participare sau modul de desfasurare a acestei campanii.