CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ELECTRICE


Data și ora:
Gazdă:
Parcare ANAF, Mioveni, Romania

Despre

Având în vedere implicarea de care au dat dovadă cetăţenii oraşului în campaniile precedent, joi, 5 aprilie în Mioveni va fi organizată o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE), acţiunea făcând parte din campania naţională „Marea Debarasare”.
Între orele 9.00 şi 17.00, Primăria Mioveni, Asociaţia Ecopoint şi RecoBat vă așteaptă parcarea din faţa Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, unde vor exista containere de colectare a electronicelor.
Cetăţenii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu printr-o programare prealabilă la numărul de telefon 0770.439.051.
Fiecare deponent care va participa la această acţiune de colectare va fi înscris automat într-o tombolă cu premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi la extragerea care se va desfăşura pe 5 aprilie, de la ora 16:00, la Primăria Mioveni.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Primăria Oraşului Mioveni – Serviciul Corp Control, camera 9, număr de telefon 0348/455.444, interior 111.