Caravana SMURD „Fii pregătit”


Există situații limită când doar câteva secunde pot schimba totul! În acele momente viteza de reacție și soluțiile alese pot salva vieți. Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, la nivel naţional.
Pe 1 septembrie, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, împreună cu voluntarii din cadrul programului de voluntariat "Salvator din pasiune" vor prezenta măsuri de prim ajutor de bază, dar și cum să acționați ori să vă comportați în situații de urgență.
Caravana SMURD „Fii pregătit” constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.
Toți cei interesați să ia parte la aceste activități informativ-educative, sunt așteptați în data de 1 septembrie, începând cu ora 10.00, pe platoul din Centrul Civic Mioveni.

Similar Suggestions

Caravana SMURD „Fii pregătit”
Dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în următoarele locații pe domeniul public
GHIŞEELE PENTRU TAXE ŞI IMPOZITE SUNT DESCHISE ŞI PE 24 IANUARIE!
Veste importantă pentru iubitorii de sport din Mioveni!
Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023